Palvelut

Palveluitamme

Kokonaisvaltainen sähköurakointi

Sääksjärven Sähköurakointi Oy tarjoaa osaavaa ja luotettavaa sähköurakointi- ja asennuspalvelua Uudellamaalla, tarvittaessa pidemmälläkin.

Kun asioit meidän kanssamme saat vankan sähköalan ammattitaidon ja käytännön kokemuksen sähkötöihin niin suunnitteluvaiheessa kuin itse asennuksissa. Palveluihimme kuuluvat laajempien kohteiden sähkötyöt ja lisäksi myös erilaiset sähköasennukset, tarvikemyynti, huolto- ja päivystystyöt.

Tarjoamme palvelumme aina kokonaisvaltaisena. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme helposti ja sujuvasti erilaisissa uudisrakennusprojekteissa sekä saneerausprojekteissa.

Palvelumme toteutamme aina varmasti ja riskit ennakoiden. Turvallisuus on meille kunnia-asia ja noudatammekin aina alamme standardeja ja turvallisuusmääräyksiä. Vuosien kokemus, osaaminen ja alan koulutus tekevät Sääksjärven Sähköurakointi OY:stä luotettavan ja turvallisen urakoitsijan.

Sähköurakointi- ja sähkötyöpalvelumme

-Suunnittelu

-Sähköasennus ja sähköurakka

-Päivystys ja huolto

-Tarvikemyynti

Ilmanvaihtokoneiden ja pumppujen huolto

Puhdas ilma lisää asumisviihtyvyyttä. Sääksjärven Sähköurakointi OY huoltaa ilmanvaihtokoneet säännöllisesti sekä varmistaa niiden oikean toiminnan. Asiantunteva sekä osaava huoltohenkilöstömme tuntee erilaiset ilmanvaihtokoneet ja tietää niiden erityisominaisuudet. Kokemuksemme avulla huomaamme viat ja osaamme korjata ne kuntoon.

Kauttamme saat asunto- ja talokohtaisten ilmanvaihtokoneiden vuosihuollot ja suodatinvaihdot pari-, rivi- ja kerrostaloyhtiöille. Asiakkaidemme ilmanvaihtokoneet tarkastamme, puhdistamme ja huollamme kuuden kuukauden välein keväällä ja syksyllä. Tämän lisäksi huolehdimme LTO-koneiden kesä- ja talvisäädöt kohdalleen. Näin toimimalla säästetään energiaa ja samalla varmistetaan ilmanvaihtokoneiden moitteeton toiminta jatkossa.

Tarvittaessa voimme räätälöidä ilmanvaihtokoneiden huoltovälit asiakkaamme tarpeiden ja koneen valmistajan suosituksen mukaan.

 

Sähköurakointipalvelumme pähkinänkuoressa

1. Sähköjärjestelmien tarpeen kartoitus
Sähkösuunnittelussa otamme huomioon rakennuksen käyttötarpeen. Pyrimme eliminoimaan turhat energiaa kuluttavat ratkaisut ja panostamme energiatehokkuuteen. Näin säästät selvää rahaa sähkönkäytössä.

2. Sähköasennukset aina aikataulussa
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hyvä suunnitelma on loistava pohja itse sähköasennuksille.. Noudatamme aina sovittuja aikatauluja ja sopimuksia. Asennuksista vastaavat vain kokeneet asentajat, jotka käyttävät laadukkaita ja kestäviä materiaaleja.

3. Lopputarkastus viimeistelee työmme
Kun tarvittavat asennustyöt on hoidettu, tarkistamme, että kokonaisuus on toimiva ja tarkoituksenmukainen. Käymme huolella läpi tehdyn työn jolloin pystymme varmistamaan, että virheitä ei ole sattunut.

Sähkömoottoreiden huolto ja myynti

Sähkömoottorien huollot kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin sähkömoottori vikaantuu. Säännöllisesti suoritettu huolto auttaa laitteiston yleiskunnon kartoittamisessa ja mahdollisten laiteinvestointien ennakoinnissa. Kun sähkömoottori on hallitusti ja säännöllisesti huollettu, pystytään välttymään yllättäviltä tuotantokatkoksilta ja kalliilta laiterikoilta.

Huollamme mm. seuraavat moottorit:

-Tasaviramoottorit

-Oikosulkumoottorit

-Servomoottorit

-Liukurengasmoottorit

-Tärymoottorit

-Pumput