Yritys

Sääksjärven Sähköurakointi OY

Sääksjärven Sähköurakointi OY tarjoaa käyttöösi monipuoliset palvelut joiden avulla sähköurakointi voidaan toteuttaa ammattimaisesti useisiin erityyppisiin kohteisiin.

Pitkä kokemus sähköurakoinnista on osoittanut meille että sähköurakointi on haastavaa. Tämä on myös opettanut meille sen että haluamme olla asiakkaillemme joustava ja ammattimainen kumppani joka ajattelee myös asiakkaan etua sähköistysprojekteissa.

Suoritamme sähköurakoinnit aina vallitsevien säädösten mukaisesti. Näin voit olla varma että sähkötyösi on tehty oikein ja ammattilaisen toimesta. Joustavan ja asiakaslähtöisen toimintamallimme ansiosta voit asiakkaanamme luottaa sekä työn laatuun että yhdessä sovittujen aikataulujen pitävyyteen.

Palvelemme erittäin monipuolista asiakaskuntaa. Rakennusliikkeet, huolto- ja taloyhtiöt, isännöitsijät, kiinteistön omistajat ja yksityisasiakkaat kuuluvat asiakaskuntaamme.

Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti Uusimaa ja sen lähiseudut mutta sopimuksen mukaan voimme tulla myös pidemmällekin! Lue lisää palveluistamme